A Super Mario Party Jamboree ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra

Készülj fel az eddigi legnagyobb bulira a Nintendo Switch konzolokra ma megjelenő Super Mario Party Jamboree játékkal! Legyen szó akár körhintákon történő átrohanásról, vagy épp mozgásvezérléssel irányított minigolfról, ez a zsúfolásig mókával telt jamboree több mint 110 minijátékkal vár – ez pedig az eddigi legtöbb minijáték a Mario Party sorozat történetében. Tekintsd meg a Super Mario Party Jamboree! áttekintő trailerét, hogy megtudd, mi minden vár rád.

A Mushroom Kingdom minden szegletéből összesereglett 22 szereplő – többen, mint bármelyik korábbi Mario Party során – készen áll a dzsemborira! A Mario Party módban hét tábla közül választhatsz, amelyek közül öt teljesen új, kettő pedig a korábbi Mario Party játékok klasszikus tábláinak új változata. A játékosok a Mario Party mód során lokálisan is szórakozhatnak barátaikkal, de akár online is megmérkőzhetnek a világ minden tájáról érkező játékosokkal.

A játéktáblán időnként új karakterek – úgynevezett Jamboree Buddy-k – is megjelennek. Ezek a szereplők csak átmenetileg bukkannak fel, ezért próbáld meg elsőként üdvözölni őket. A Jamboree Buddy-k a játékosokat különféle hasznos képességekkel segítik, mint például a lehagyott ellenfelek tárgyainak lemásolása, a kockával dobott érték megnövelése, vagy akár egyszerre két csillag megvásárlásának a lehetősége.

Ragadj Joy-Con kontrollereket a három új – Paratroopa Flight School, Toad’s Item Factory és Rhythm Kitchen – mozgásalapú játékmódhoz! A Koopathlon és a Bowser Kaboom Squad játékmódot magában foglaló Bowser Challenge kihívás-sorozatban pedig a játékosok világszerte versenyezhetnek és összefoghatnak más játékosokkal.

Ha pedig kipihennéd a többjátékos móka „fáradalmait”, akkor egyedül is játszhatsz a Party-Planner Trek módban. Ebben a módban a játékosok szabadon barangolhatják be az öt játéktáblát, és játszhatnak a minijátékokkal, hogy ezzel segítsék elő a következő party összeválogatását. Gyűjts minicsillagokat, teljesíts feladatokat és élj át rengeteg izgalmat az út során.

A Super Mario Party Jamboree ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. További információkért kérjük, látogasd meg a Nintendo Magyarország hivatalos honlapját.