Az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club ma jelenik meg Nintendo Switch konzolokra

Játssz az Utsugi Nyomozóiroda segédnyomozójának szerepében, és segíts a rendőrségnek megoldani egy gyilkossági ügyet, a Nintendo Switch konzolokra ma megjelenő Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club játékban! Vizsgáld meg a nyomokat, és gyűjtsd össze a tanúvallomásokat, hogy feltárd a múlt hátborzongató eseményeivel való lehetséges összefüggéseket ebben az interaktív drámában.

Az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club játékban egy diákot – hátborzongató módon – holtan találnak. A fejét egy papírzacskó borítja, amelyre egy rémisztően mosolygó arcot rajzoltak – hasonlóan a városi legendákban említett gyilkos, Emio, a Mosolygó Férfi áldozataihoz. Egy magánnyomozó iroda segédnyomozójaként az a feladatod, hogy segíts a rendőrségnek megoldani ezt a bűncselekményt, amely egy 18 évvel ezelőtti, megoldatlan gyilkosságsorozatra emlékeztet. Vajon visszatért a sorozatgyilkos, vagy egy utánzó tettével van dolgunk? Ezeket a bűncselekményeket a Mosolygó Férfi története ihlette, vagy annak eredete?

Az Utsugi Nyomozóiroda folytatódó kalandjainak részeként a Famicom Detective Club sorozat történetében először az ismerős karakter, Ayumi Tachibana is játszható a sztori egyes részeiben. Nyomozó párosként egyre mélyebbre merültök a gyanakvás, az elszigeteltség és a sebezhetőség eme izgalmas történetében.

A játékosok bármikor belevethetik magukat a szörnyű bűntény elkövetője utáni nyomozásba az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club ingyenes, három epizódos demójával, amely már elérhető a Nintendo eShop kínálatában Nintendo Switch konzolra. Az epizódokból álló demót letöltve a játékosok végigjátszhatják a prológust, valamit az 1., a 2. és a 3. fejezetet. A mentések pedig átvihetők a játék teljes verziójába, annak megvásárlását követően.