Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

Fokozd a játékélményt a Nintendo Switch Online használatával

Megjegyzés: A szolgáltatás elindulásával az online játék a továbbiakban ingyenesen nem elérhető. Ez alól lehetnek kivételek, mint például egyes ingyenesen játszható szoftverek esetében.

Nintendo Switch Online

Online játék

Élvezd a kompetitív és kooperatív online játékot barátokkal és riválisokkal bárhonnan a világból a támogatott Nintendo Switch játékokban, mint például a Mario Kart 8 Deluxe és a Splatoon 2.

Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online

NES & Super NES - Nintendo Switch Online

Ha csatlakozol a Nintendo Switch Online előfizetők közé, hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő, könnyen és gyorsan elérhető NES & Super NES játékkínálathoz. Add át az egyik Joy-Con kontrollert egy barátodnak és játsszatok együtt vagy akár játssz online!

Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online

Felhőalapú tárolás

Biztonságosan és automatikusan tárolhatod mentési adataidat a könnyű hozzáférhetőség kedvéért. A lehetőség használatával egyszerűen visszaszerezheted játékmentéseidet akkor is, ha elveszíted Nintendo Switch konzolodat, vagy újat kezdesz el használni. Megjegyzés: a szolgáltatás nem minden szoftverrel kompatibilis.

Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online

Okostelefon-applikáció

Használd a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációt, hogy hozzáférj a hangalapú csevegés lehetőségéhez és egyéb különleges funkciókhoz a támogatott Nintendo Switch játékok esetében. A szolgáltatást csak 13 éven felüli, Nintendo Fiókkal rendelkező felhasználók használhatják.

Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online

Különleges ajánlatok tagok számára

Használj ki sok-sok, csak tagok számára elérhető különleges ajánlatot, mint például termékek, amiket csak Nintendo Switch Online előfizetők vásárolhatnak meg!

Nintendo Switch Online
Nintendo Switch Online + Expansion Pass

Nintendo Switch Online + Expansion Pass

Ezzel a tagsági lehetőséggel a normál Nintendo Switch Online tagság minden előnye mellett hozzáférést kapsz a klasszikus Nintendo 64 és SEGA Mega Drive játékok egyre bővülő könyvtárához, valamint az Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise fizetős letölthető tartalomhoz is (amely 2021. november 5-től érhető el)!

Nintendo Switch Online + Expansion Pass

Játssz klasszikus Nintendo 64 játékokkal

Játssz Nintendo Switch konzolodon a Nintendo 64 klasszikusok folyamatosan bővülő kínálatával, egyebek mellett olyan játékokkal, mint a Super Mario 64, a The Legend of Zelda: Ocarina of Time, vagy a Mario Kart 64. Egyes játékok online funkciókkal is rendelkeznek, így versenyezhetsz és együttműködhetsz barátaiddal.

Nintendo Switch Online + Expansion Pass

Játssz klasszikus SEGA Mega Drive játékokkal

Játssz Nintendo Switch konzolodon a SEGA Mega Drive klasszikusok folyamatosan bővülő kínálatával, egyebek mellett olyan játékokkal, mint a Sonic The Hedgehog 2, az Ecco The Dolphin, vagy a Streets of Rage 2. Egyes játékok online funkciókkal is rendelkeznek, így versenyezhetsz és együttműködhetsz barátaiddal.

Nintendo Switch Online + Expansion Pass

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

A Paradise Planning téged keres! Csatlakozz Lottie-hoz és csapatához egy távoli üdülő-szigetcsoporton, és keltsétek életre kedvenc Animal Crossing karaktereid álomnyaralóit. Éld ki kreatív hajlamaidat az új bútorokkal és lakberendezési lehetőségekkel, majd oszd meg ötleteidet a világ játékosaival!

Az Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise kiegészítővel Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal, vagy ezen letölthető tartalom külön megvásárlásával játszhatsz.

Ez a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass!

Hat hullámban, hullámonként egyszerre nyolc pálya jelenik meg. Ez további 48 pályát jelent, amelyek megjelenését 2023 végéig tervezzük!

Nintendo Switch Online + Expansion Pass

A Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass tartalmak első hulláma március 18-án érkezik. Az előrendelések röviddel a bemutatót követően indulnak el a Nintendo eShop felületén. Amennyiben rendelkezel Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal, további költségek nélkül élvezheted ezen DLC tartalmait, de külön is megvásárolhatod a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass-t.

Nintendo Switch Online előnyökkel!

A Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagsággal a fent említett előnyöket is kihasználhatod az olyan, a normál Nintendo Switch Online tagsággal járó előnyökön felül, mint például az online játék, a felhőalapú tárolás, vagy a klasszikus NES és Super NES játékok könyvtárához való hozzáférés.

Nintendo Switch Online előfizetési díjak

Egyetlen fiók számára
Egyéni előfizetés

€3.99

1 hónap
(30 nap)

€7.99

3 hónap
(90 nap)

€19.99

12 hónap
(365 nap)

39,99 €

12 hónap
365 nap + Expansion Pack Individual Membership

Akár nyolc fiók számára
Családi előfizetés

€34.99

12 hónap
(365 nap)

69,99 €

12 hónap
365 nap + Expansion Pack Individual Membership

Ha létrehozol egy Családi Csoportot, akár 8 Nintendo Fiók is használhatja a Nintendo Switch Online tagsági szolgáltatást egyetlen Családi előfizetés keretein belül!

Családi előfizetés vásárlását csak 18 éven felüli felhasználók kezdeményezhetik.

A Nintendo eShop-ban feltüntetett árak. Minden itt feltüntetett ár tartalmazza az áfát.

Csatlakozz a Nintendo eShopon keresztül, és használd az online szolgáltatásokat 7 napos próbaidőszakon keresztül ingyenesen (csak Egyéni előfizetés).

Nintendo Switch Online + Expansion Pass előfizetési díjak

A Nintendo Switch Online + Expansion Pass ára eltérhet az ezen az oldalon szereplő ártól. Amennyiben már rendelkezel Nintendo Switch Online tagsággal, és megvásárlod a Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagságot, akkor a jelenlegi tagságodból még hátralévő napok számától függően kedvezményt kapsz. További információért látogass el a hivatalos Nintendo UK weboldalra az alábbi linkre kattintva.

GY.I.K.

Azonnal levonják tőlem a pénzt, amint véget ér 2018. szeptember 19-én az ingyenes időszak és hivatalosan elindul a szolgáltatás?

Nem, nem lesz automatikus pénzlevonás. A szolgáltatás igénybevételéhez külön meg kell vásárolni a Nintendo Switch Online előfizetést.

Kipróbálhatom a Nintendo Switch Online szolgáltatást ingyen?

Egy 7-napos ingyenes próba elérhető a Nintendo Switch Online fizetős szolgáltatásához! A Nintendo eShop-ban válaszd a Nintendo Switch Online menüpontot és a bal oldalon kapcsolathod be az ingyenes próbaidőszakot.

Megjegyzés: Nintendo Felhasználói fiókonként egyszer használható fel az ingyenes próba. Az ingyenes próbaidőszak alatt használható az okostelefonos applikáción keresztüli beszélgetés, a Felhőben Tárolható Mentések és a Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online szolgáltatások. A próbaidőszak alatt nem lehetséges megvásárolni a Nintendo Entertainment System kontrollereket.

Ha az automatikus megújítás be van kapcsolva, akkor a 7-napos próbaidőszak végén az előfizetés automatikusan megújul egy 1-hónapos (30 nap) előfizetésre. Ha nem szeretnéd, hogy aktiválódjon ez az előfizetés, kikapcsolhatod az automatikus megújítást még a próbaidőszak alatt, így nem kerül sor pénzlevonásra.

Ha megvásárolok egy másik előfizetés, miközben már elő vagyok fizetve a Nintendo Switch Online szolgáltatásra, mi fog történni a már meglévő előfizetésemből hátramaradt idővel?

Ha egy Egyéni Előfizetést vásárolsz, miközben már elő vagy fizetve egy Egyéni Tagságra, az új előfizetés ideje hozzáadódik a jelenlegi előfizetés idejéhez. Például, ha 35 nap maradt hátra az Egyéni Előfizetésedből és megvásárolsz egy 365 napos Egyéni Előfizetést, akkor az előfizetésből hátralévő idő 400 nap lesz. Egy felhasználói fiók előfizetése így akár három éves tagságra is megnövelhető. Viszont a Családi előfizetésből és az Egyéni előfizetésből megmaradt idő nem vonható össze.

További gyakori kérdésekkel kapcsolatos válaszokért kérjük látogass el a Nintendo UK oldalára (csak angol nyelven)

Hozd ki a legtöbbet Nintendo Switch konzolodból!

A fizetős szolgáltatással még izgalmasabbá teheted a játékodat az online többjátékos módnak és az exkluzív funkcióknak hála. Az alapvető online funkciók, mint a rendszer- és játékfrissítések továbbra is ingyenesek maradnak minden Nintendo Switch felhasználó számára.

Nintendo Switch Online Szolgáltatás Nem előfizetők
Online játék
Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online
Felhőalapú tárolás
Okostelefon-applikáció
Különleges ajánlatok tagok számára
Helyi több résztvevős játék
A megvásárolt (letöltött) szoftverek és DLC-tartalmak offline használata
Nintendo Switch rendszerfrissítések
Szoftverfrissítések
Hozzáférés a Nintendo eShophoz
Nintendo Hírek
Regisztráció és barátok kezelése
Képernyőmentések és videók megosztása közösségi oldalakon
Nintendo Switch Szülői Felügyelet okostelefon-applikáció
My Nintendo jutalomprogram

A konzolon való bármely online szolgáltatás használatához Nintendo Fiók regisztrációja szükséges.

Egyes válogatott szoftverek és szolgáltatások eseteit kivéve csatlakoznod kell a Nintendo Switch Online előfizetős tagsági szolgáltatáshoz ahhoz, hogy Nintendo Switch konzolodon élvezhesd az online játék lehetőségét.

Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a hozzá tartozó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Előfordulhat, hogy egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek.

Érd el a HOME Menüből azonnal

A Nintendo Switch Online applikáció már elérhető a konzolod HOME menüjéből is, így azonnal láthatod az összes online szolgáltatást, az ezzel kapcsolatos híreket és az előfizetésed jelenlegi állapotát.

Szükség van a Nintendo Switch 11.0.0 verziójú rendszerfrissítésére (az interneten keresztül frissítheti).

Nintendo Switch Online

Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU